Mercury ERP

Menyunun yaradılması

Menyunun yaradılması

İdarəetmə uçotu

Mercury ERP proqramında

ƏSAS SƏHİFƏ     MƏZMUN            MÜƏLLİF HAQQINDA  MERCURY ERP PROQRAMI

 

Siz buradasınız: İdarəetmə uçotu      İctimai iaşədə uçot    Menyunun yaradılması

Menyunun yaradılması

Menyunun yaradılmasına məsuliyyətlə yanaşmaq lazımdır. Məhz bu sənəd Mercury-nin kassa modulu tərəfindən malların axtarışı üçün istifadə edilir. Menyunun tərtib edilməsi zamanı aşağıdakı qaydalara riayət etməyə çalışın:

  1. Yeməyin adında onun çəkisini göstərin. Sadəcə “Donuz ətindən kabab” deyil, “Donuz ətindən kabab 250 qr.” qeyd edin.
  2. Yeməklərə şəkil bağlayın. İnsan beyni şəkilləri mətndən daha tez tapır. Şəkillərin mövcud olması kassir və ofisiantın işini sürətləndirəcək.

Yaratmaq üçün “Pərakəndə””Restoranın münyusu” formasını açın.

Mündəricat

İdarəetmə uçotu üçün proqram

Anbar uçotu

Topdan ticarətdə uçot Pərakəndə ticarətdə uçot İctimai iaşədə uçot

İctimai iaşədə texniki-texnoloji xəritə

Xammalın əvəz edilməsi

Menyunun yaradılması Yemək modifikatorları Xammalın silinməsi

Maliyyənin idarə edilməsi İstehsalatda uçot

Formanın yuxarı hissəsində biz yemək qruplarının olduğu əlavələri görürük. Bizim misalımızda bu Alkoqol, İsti yeməklər, Qəlyanaltı, İçkilərdir. Eyni qruplar kassa modulu ekranında da əks olunacaq və yeməklərin qruplara düzgün bölüşdürülməsi onların axtarışını sadələşdirməyə yardım edəcək. Siz öz qruplarınızı alətlər panelindəki müvafiq düymələrdən istifadə edərək yarada bilərsiniz.

Menyuya, cari qrupa yeməkləri idarə panelindəki müvafiq düymələr vasitəsilə əlavə etmək olar.

“Restoranın menyusu”ndan yeməyin TTX-nə keçmək, mal kartoçkasını redaktə etmək və yeməyin pərakəndə qiymətini təyin etmək olar. Bütün bu hərəkətləri yeməyin üzərinə siçanın sağ düyməsinə vuraraq kontekst menyusundan yerinə yetirmək mümkündür.

Bundan sonra oxu:

İctimai iaşədə texniki-texnoloji xəritə Xammalın əvəz edilməsi

Menyunun yaradılması Yemək modifikatorları Xammalın silinməsi

Mercury ERP. Ticarətin avtomatlaşdırılması